Reseller worden?

Niche4Health zoekt voor zijn producten resellers die actief zijn in de segmenten Health, Sport & Voeding en die net zoals wij staan voor Professionaliteit en Innovatie op gebied van gezondheid.

Collageen begint steeds meer de nieuwe trend in de Europese sportwereld te worden. Amerika loopt 6 jaar voor op Europa waar Collageen niet meer weg te denken is in de sport. Japan loopt zelfs 10 jaar voor op Europa. Het product, dat als collageen-poeder in potten van 250 gram wordt aangeboden, draagt bij aan:

  • Soepele spieren
  • Sterke botten
  • Soepele gewrichten
  • Een strakke huid
  • Sneller herstel na sporten

Waarom?

Collageen is een eiwit dat het belangrijkste bouwsteen vormt van ons lichaam. Het zorgt voor de samenhang en elasticiteit van bindweefsels zoals pezen, kraakbeen en botten. De aanmaak van collageen neemt drastisch af na je dertigste, waardoor je extra vatbaar wordt voor blessures en andere kwaaltjes. Met onze gehydrolyseerde collageen, een zeer gemakkelijk oplosbaar en opneembaar eiwit, kan je dat aanzuiveren. Ons collageen zorgt voor een beter en sneller herstel na intensieve inspanningen.

Voor topsporters zijn onze producten veilig & clean omdat het, conform de normen van van Nederlandse autoriteit NZVT, regelmatig batchgewijs getest wordt op de afwezigheid van doping- gerelateerde stoffen. Zie de website van de NZVT voor meer informatie en batchcodes. 

Niche4Health heeft vele Topsporters die onze Collageen producten afnemen en actief zijn in voetbal, crossfit, hockey, fitness, triatlon en marathon. We zijn trots dat de Topclubs in de Eredivisie klant bij ons zijn.  

Mocht je interesse hebben om een verkooppartner van Niche4Health te worden en de condities te bespreken, stuur dan een mail met informatie over je bedrijf, filosofie en de reden waarom onze producten je aanspreken naar Freddy Hoyng op freddy@niche4business.com