Levertijd

Orders die voor 15.00 uur op werkdagen besteld worden worden over het algemeen de volgende dag geleverd. Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden. In geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de dag erna verzonden. Zodra je bestelling wordt verzonden ontvang je een email met een Track & Trace link.

Klachten en retourneren

Als je niet tevreden bent met een artikel dat je bij ons hebt aangekocht, dan heb je 14 dagen de tijd om het artikel terug te sturen.
We nemen alleen onbeschadigde / onaangebroken artikelen terug en gaan ervan uit dat je voorzichtig met de verpakking en de producten om zult gaan.

Retourneren

Als je het product wilt retourneren, stuur dan een email naar: info@niche4health.com. Vermeld hierin je naam, adres, telefoonnummer, aankoopdatum, het ordernummer van je bestelling, welk product(en) je wilt retourneren en een duidelijke beschrijving van de klacht.

Je ontvangt dan per mail een retourcode, die je duidelijk op het pakketje moet vermelden. Retourzendingen kunnen alleen worden verwerkt wanneer je ze per e-mail hebt aangemeld. Zonder retourcode kunnen retourzendingen niet geaccepteerd worden.

Zodra we de producten goed hebben ontvangen, zullen we binnen twee weken het bedrag terugstorten op jouw rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Retourneer het product naar het volgende adres:

Niche4Health
Emmalaan 17
3941 DJ Doorn