Wanneer kan ik het beste Gehydroliseerd Collageen innemen?

Wij raden aan om Gehydroliseerd Collageen voor het slapen in te nemen, aangezien het lichaam in je slaap actief herstelt. Maar ook gebruik in de ochtend of na het sporten is mogelijk.

Waar kan ik Gehydroliseerd Collageen mee innemen?

Een afgestreken maatschepje (bijgesloten) collageen poeder 10g kun je oplossen in allerlei voedingsmiddelen. bijvoorbeeld in: thee, koffie, smoothies, vruchtensap, yoghurt en soep.  Het product zelf is vrij neutraal van smaak en kan dus perfect gemengd worden!

Hoe vaak moet ik Gehydroliseerd Collageen innemen?

In de eerste maand collageen inname zijn de resultaten nog beperkt, maar vanaf de tweede maand dagelijks gebruik zullen de resultaten duidelijk merkbaar en zichtbaar worden! Dit komt omdat je lichaam eerst een bepaalde collageenspiegel moet opbouwen. Wanneer dat moment bereikt is zult je zichtbaar resultaat gaan voelen en zien. Vanaf dat moment adviseren wij de volgende inname cyclus: 25 dagen aaneengesloten dagelijks 1 scoop collageen en vervolgens 5 dagen niet. Vervolgens weer 25 dagen wel, 5 dagen niet, enz, enz.

Net als met bijvoorbeeld cafeïne, suiker en vele andere producten bouwt je lichaam gaandeweg tolerantie op voor ons product. Wanneer je na de periode van inname 5 dagen niets inneemt ‘reset’ je in feite lichaam voor optimale opname bij het heropvatten van het gebruik. Je lichaam verliest de opgebouwde tolerantie en de resultaten zijn na hervatting van de inname weer optimaal! Om die reden zijn onze potten ook 250 gram; precies 25 afgestreken maatlepels (bijgeleverd) voor 25 dagen. Na 5 dagen rust is er precies een maand verstreken en is het tijd voor een nieuwe pot.. 😉